Jan van Dam Machine Transport

Over Jan van Dam Machine Transport

Jan van Dam Machine Transport is een transportbedrijf dat door heel Europa industriële machines vervoert. Niet alleen het transport van de machines maar ook het lossen en binnen brengen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Dit is een mooi vak om uit te oefenen, omdat je veel onderweg bent. Je komt op veel verschillende plekken en maakt elke keer andere situaties mee. Het is een zelfstandig beroep en het is nooit saai. De lading die wordt vervoerd is vaak kostbaar, maar doordat we er op de juiste manier mee omgaan zijn de bedrijven waar we voor werken blij met onze inzet en onze resultaten.

Om bij ons te kunnen werken moet je in ieder geval een chauffeursopleiding hebben afgerond. Zonder deze opleiding mag je namelijk geen vrachtwagen besturen.

Wij vinden het belangrijk dat jong talent gestimuleerd wordt, dat is de reden dat we lid zijn van het WTT. Op die manier leveren we een bijdrage aan de toekomst van leerlingen en uiteindelijk aan de toekomst van ons bedrijf.

We zijn er trots op dat met een hecht team van medewerkers wordt samengewerkt. Veel van de bedrijven waar we voor werken zijn enthousiast over onze werkwijze, omdat we onze afspraken nakomen en omdat we op een professionele manier ons werk uitvoeren.


Naar de website