Van den Hadelkamp BV

Over Van den Hadelkamp BV

Van den Hadelkamp Oudewater BV is in de loop der jaren uitgegroeid van sloop- en handelsonderneming naar een allround afvalverwerkingsbedrijf. 

Wij zijn werkzaam op de volgende werkgebieden: containerservice, afvalrecycling- en verwerking, gecertificeerd sloopwerk, gecertificeerd asbestverwijdering, hydraulisch palen kraken, handmatig koppen snellen, grondwerkzaamheden, diamant boor- en zaagwerk en verkoop van gebruikte materialen.

Elke tak van sport binnen ons bedrijf vereist zijn eigen technische vaardigheden. En wij zijn er dan ook trots op dat we samen met alle medewerkers, gespecialiseerd op hun eigen vakgebied, mooie projecten kunnen voltooien. Een mooi voorbeeld van waar alle facetten van ons bedrijf bij elkaar komen is bij een grote totaalsloop. Asbestverwijdering, Sloopwerk met groot en klein materieel, Containerservice en natuurlijk de Afvalrecycling.

In 2014 hebben we onze activiteiten opgesplitst. Umia BV  verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van afvalrecycling/ -verwerking. Umias BV verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van asbestverwijdering en sloopwerk welke onder certificaat verricht worden.

Op de WTT dagen laten wij graag de leerlingen kennis maken met het recyclen van afval, het demonteren en scheiden van afval. Onder ons motto: handen uit de mouwen en koppetje erbij!

Wil je meer weten over waar wij ons mee bezig houden, neem dan een kijkje op onze site. Hier staan verschillende projecten vermeld, zoals de restauratie van RK Kerk St.
Franciscus van Assisië te Oudewater.


Naar de website