A. van Ooijen Aannemersbedrijf

Over A. van Ooijen Aannemersbedrijf

Wij zijn een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en exploiteren tevens een groot (bagger) depot langs de snelweg A12 (tussen Woerden en Nieuwerbrug ad Rijn).

De werkzaamheden die wij uitvoeren in de GWW-sector zijn zeer divers en bestaan onder meer uit:

  • Bouw- en woonrijp maken van nieuwe locaties (zowel voor woning- als utiliteitsbouw), herinrichtingen van bestaande woonwijken
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Groot grondverzet
  • Aanbrengen van bruggen, duikers, damwanden en beschoeiingen
  • Bestratingswerkzaamheden
  • Aanbrengen beplantingen

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd op een hoog niveau door een mix van modern materieel, de nieuwe technieken en vakmanschap. Hierdoor leveren wij in korte tijd een resultaat waar de gebruikers weer jaren gebruik van kunnen maken.

Binnen ons bedrijf zijn verschillende functies, met de daarbij behorende opleidingen. Ook zijn er mogelijkheden om direct na school te starten in een leer/werk-traject.

Wij zijn als bedrijf uiteraard VCA en ISO gecertificeerd. De opleidingen hiervoor worden binnen ons bedrijf georganiseerd. Ook zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke opleidingsplannen.

Wij doen mee aan de WTT omdat wij het belangrijk vinden dat jonge mensen kennis maken met de GWW-sector. De bouwsector bestaat niet alleen uit het bouwen van huizen, maar ook de GWW-sector is een leuke en uitdagende sector met volop groeimogelijkheden.


Naar de website