ABS Autoherstel Ad de Goey

Over ABS Autoherstel Ad de Goey

Van een kras tot een crash, wij weten er raad mee. Uitdeuken, spuiten, richten van carrosserieën, uitlijnen, bandenservice en het herstellen en vervangen van autoruiten zijn de disciplines binnen ons bedrijf. Met behulp van high-tech equipement en de modernste gereedschappen zijn het onze medewerkers die uw auto na een schade weer in nieuwstaat terugbrengen. Werkend met de normen van uw eigen merk en met behoud van fabrieksspecificaties en garantie.

Als officieel FOCWA-erkend leerbedrijf leiden we de nieuwe generatie vakmensen op en zorgen we dat onze huidige medewerkers continue worden bijgeschoold. Onze vaardigheden moeten natuurlijk meegroeien met de technische ontwikkeling in de auto-industrie. Of dit nu gaat om moderne materialen als aluminium en koolstof of om de nieuwste elektronische snufjes, wij hebben de kennis.

Als erkend “duurzaam” en “maatschappelijk verantwoord” bedrijf investeren we ook in de gemeenschap om ons heen. Actieve deelname aan WTT is voor ons vanzelfsprekend en de techniekdagen zijn een feest om mee te maken. Kinderen enthousiasmeren voor techniek en wellicht inspiratie geven voor hun werkzame toekomst, daar doen we het voor.


Naar de website