APAC

Over APAC

APAC is gevestigd in Utrecht en werkzaam in de airconditioning en koeling. APAC is gespecialiseerd in het koelen van computerruimtes, serverruimtes en datacenters. Je kunt je voorstellen dat in een ruimte waar heel veel computers staan opgesteld, het erg warm kan worden. Het koelen van deze computers wordt gedaan door speciale airconditioningapparatuur. APAC verkoopt deze apparatuur, maar kan dit ook installeren. Daarnaast verzorgt APAC de service en het onderhoud aan deze apparatuur.

Servicemonteur zijn bij APAC is een prachtig vak. Je kunt er als monteur voor zorgen dat door de koeling van APAC, alle computers kunnen blijven draaien. Wordt dit niet goed gedaan dan kun je bijvoorbeeld niet op internet of kun je je mobiele telefoon niet gebruiken. Een belangrijk vak dus!

Wil je bij APAC werken dan is het handig als je een technische opleiding hebt, maar niet persé nodig. Bij APAC worden ook jonge mensen zelf opgeleid.

APAC is lid van
de WTT, omdat wij als bedrijf zien hoe belangrijk techniek is. We helpen ook mee tijdens de techniek driedaagse. Niet alleen omdat het heel gezellig is, maar vooral omdat het techniekvak zo belangrijk is. Techniek heeft de toekomst!!


Naar de website