Autocentrum van Vliet

Over Autocentrum van Vliet

Autocentrum van Vliet richt zich op klanten in het Groene Hart. Als officieel dealer van het merk Opel en reparateur van Chevrolet voor Woerden, Bodegraven e.o. adviseren en helpen wij graag met het aankopen van nieuwe auto’s en het onderhouden/repareren daar van. Daarnaast is ons bedrijf met een eigen schadevestiging in Harmelen (Schadenet van Vliet) actief op het gebied van autoschadeherstel.

Wij werken met perfect opgeleid personeel en zorgen ervoor dat ze continue bijgeschoold worden. Hierdoor lopen wij voorop en kunnen wij de moeilijkste storingen oplossen. Het gereedschap waarmee gewerkt wordt, is gespecialiseerd voor Opel en Chevrolet. Het is fijn werken bij ons met de nieuwste technieken, apparatuur en een frisse moderne werkplaats.

De jeugd heeft de toekomst! Personeel wat van jongs af aan goed is geschoold, daar kunnen wij fijn mee werken en zien wij de toekomst mee. De techniek Driedaagse draagt er aan bij dat de jeugd al vroeg een goede gedegen keuze kan maken welke richting er geschoold gaat worden.

Wij hebben regelmatig verschillende stageplaatsen beschikbaar in onze werkplaatsen, showrooms en op kantoor.

Wij vinden mobiel zijn belangrijk, maar mobiel blijven nog belangrijker. Onze klanten willen er zeker van zijn dat ze kilometer na kilometer met een gerust gevoel achter het stuur van hun auto kunnen doorbrengen. Wij begrijpen dat.


Naar de website