BLR-Bimon Klimaatbeheersing

Over BLR-Bimon Klimaatbeheersing

BLR-Bimon is een erkend leerbedrijf dat diverse mogelijkheden biedt voor een leuke en afwisselende stage en/of afstuderen. Dat kan in de klimaattechniek zijn – bijvoorbeeld voor HTS-studenten werktuigbouw of energietechniek of voor MTS-studenten installatietechniek – maar ook aan de commerciële kant van ons bedrijf.
Wij bieden mogelijkheden voor zowel BBL- (beroepsbegeleidende leerweg) als BOL-trajecten (beroep opleidende leerweg).
Als stagiair zal je veel werkzaamheden zelf bij ons kunnen uitvoeren. Uiteraard krijg je daarbij van ons de nodigende begeleiding, zodat je je opleiding op een goede manier kunt volb rengen.

Bij BLR-Bimon werken meer dan 70 professionals op het gebied van klimaatbeheersing. Daarmee behoren wij tot de grotere bedrijven op het gebied van klimaatbeheersing in Nederland. Wij bedienen de top van de markt in ons vakgebied. Onze klanten zijn gesitueerd door heel Nederland.

BLR-Bimon is een actief lid van Woerdens Techniek Talent en is tijdens de Techniek Driedaagse ook aanwezig met allerlei materialen en experimenten om aan de leerlingen op een leuke manier te laten zien wat wij allemaal doen bij ons bedrijf.


Naar de website