Bogro Snelrewaard

Bogro Snelrewaard B.V. (Bogro) is een veelzijdige, ervaren installatie specialist. Het bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt centrale verwarmings-, koel- en ventilatie-installaties in woning- en utiliteitsbouw. De organisatie werkt aan duurzame relaties met haar opdrachtgevers, hierdoor zijn wij in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. Daarbij vervullen wij naast een installerende rol ook de rol van adviseur. Het bedrijf is opgericht in 1973 en bestaat ondertussen uit 3 vestigingen met een hoofdkantoor in Snelrewaard, regio Woerden. Sinds de oprichting in 1973 heeft Bogro een omvangrijke klantenkring opgebouwd. De vele tevreden opdrachtgevers komen onder meer uit de woningbouw, zorg, het onderwijs en de vastgoedsector.Het kennisniveau van onze medewerkers ligt zeer hoog. Hierin wordt continu geïnvesteerd. Het zijn namelijk de medewerkers die de essentie vormen van Bogro. Hun inzet bepaalt het rendement en kwaliteit. 

Bogro is een erkend leerbedrijf dat diverse mogelijkheden biedt voor een leuke en afwisselende stage en/of afstuderen. Wij bieden mogelijkheden voor zowel BBL- (beroepsbegeleidende leerweg) als BOL-trajecten (beroep opleidende leerweg).Als stagiair zal je veel werkzaamheden zelf bij ons kunnen uitvoeren. Uiteraard krijg je daarbij van ons de nodigende begeleiding.

Bij Bogro speelt duurzaamheid, veiligheid en samenwerken de hoofdrol binnen de organisatie cultuur. 

Bogro houdt haar kennis actief op peil door deze met regelmaat te toetsen en deze toetsing ook vast te leggen in de vorm van certificeringen. Het bedrijf is, BRL gecertificeerd 6000 scope, 21 (warmtepompen en energiecentrales), BRL 100 (F-gassen) en VCA gecertificeerd.


Naar de website