De Reclameplakkers

De Reclameplakkers

De Reclameplakkers is de helpende hand bij het aanbrengen van uw beeld en boodschap op de meest uiteenlopende materialen variërend van auto’s, borden tot gevels. De ervaring van ons team is breed en geldt zowel voor de technische als de creatieve kant van het vak. Onze aanpak is erop gericht uw presentatie succesvol te maken en dat kan alleen op basis van persoonlijk contact en goede samenwerking.

Het mooie van de de sign-industrie is de veelzijdigheid aan werkzaamheden. Waar je op het éne moment een auto voorziet van pakkende reclame kun je de volgende dag 24 meter hoog staan om een lichtbak te monteren. In een relatief klein bedrijf als De Reclameplakkers sta je zowel dicht bij de opdrachtgever als het eindproduct.

Tegenwoordig zijn er opleidingen aan het Nimeto en grafische Lyceum waar op verschillende niveau’s alle in’s en outs van het vak aan bod komen in combinatie met meerdere stageperioden.

De Reclameplakkers is in de eerste instantie in contact gekomen met WTT door het verzoek de signing rondom het evenement te verzorgen. Bij het zien van het enthousiasme van de leerlingen én het belang van nieuwe instroom in onze bedrijfstak zijn wij nu ookvertegenwoordigd op de techniekdagen waar op spelende wijs kennisgemaakt wordt met het ‘plakken’.


Naar de website