Elektro Internationaal

Over Elektro Internationaal

Elektro Internationaal in Woerden ontwerpt en produceert schakelkasten, verdeelsystemen en besturingskasten die terug zijn te vinden in alle facetten van het bedrijfsleven en het openbare leven. Onze op maat gemaakte systemen staan aan de basis van de stroomverdeling, besturing, bediening, bemetering en temperatuurregeling in fabrieken, datacenters, luchthavens en ziekenhuizen, maar ook van bruggen en pompgemalen.

Paneelbouw is een vak apart. Er is namelijk geen enkel studieboek dat precies vertelt hoe een schakelkast samengesteld moeten worden. Het overgrote deel is maatwerk en afhankelijk van veel factoren waardoor engineering, werkvoorbereiding en productie goed op elkaar moeten worden afgestemd. Uiteraard zijn er specificaties, normen en veiligheidsaspecten waar een paneel aan moet voldoen. Een uitdaging dus, waarbij samenwerken tussen collega’s en met de opdrachtgever van groot belang is. Maar dat maakt het werk nu juist zo ontzettend interessant!

Om bij ons aan de slag te kunnen moet je minimaal een elektronische opleiding op MBO-3 niveau hebben afgerond of een vaktechnische opleiding elektrotechnische panelenbouw. Vervolgens leer je het vak van paneelbouwer vooral in de praktijk. Elektro Internationaal ondersteunt Woerdens Techniek Talent d.m.v. sponsoring en wil de techniek en het vak van panelenbouw onder de aandacht brengen van studenten in de elektrotechniek. Ben je geïnteresseerd? Vraag ons dan eens waar een stageplek al niet toe kan leiden.


Naar de website