Gemeente Woerden

Gemeente Woerden

De gemeente Woerden speelt een belangrijke rol bij het Woerdens Techniek Talent. Zonder alle sponsoring van de gemeente zou het WTT nooit kunnen bestaan. Naast deze sponsoring zorgt de gemeente Woerden bijvoorbeeld ook voor het beschikbaar stellen van panden voor de Techniek Driedaagse. Dit scheelt de organisatie veel geld.

De gemeente Woerden vindt het van groot belang dat de doorstroom van kennis tussen vakmensen en leerlingen goed verloopt. Door het al vroeg contact leggen tussen de leerlingen en bedrijven, kunnen de leerlingen al veel ervaring op doen en kijken op welk gebied hun interesses liggen. Voor de bedrijven in de gemeente Woerden is het ook belangrijk om deze doorstroom te onderhouden om zo aan jonge werknemers te komen. Dit zorgt voor doorstroming van de economie en het tegengaan van werkeloosheid.

Ondanks dat de rol van de gemeente Woerden niet zichtbaar is tijdens de Techniek Driedaagse, in tegenstelling tot de bedrijven die zichtbaar aanwezig zijn, speelt de gemeente misschien wel de grootste rol om alles waar te kunnen maken.


Naar de website