Isero

Gerritse IJzerwaren

Gerritse IJzerwaren is een technische groothandel in bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding/-schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Gerritse heeft 38 vestigingen, een online vestiging en een groot distributiecentrum in Woerden.

Wij zijn een technisch bedrijf maar maken zelf niks. Wij leveren technische artikelen aan onze technische klanten. Onze klanten zijn dus aannemers, installateurs, interieurbouwers etc. Met onze artikelen kunnen zij bijvoorbeeld een huis of een speeltuin  bouwen.

Als je bij ons wil werken is het handig als je affiniteit hebt met techniek onze klanten zijn tenslotte de technische bedrijven die zelf ook veel weten. De opleiding die je nodig hebt voor de functie van balieverkoper is commercieel medewerker binnendienst groothandel (mbo-3). Deze bieden wij ook zelf aan op onze in-house bedrijfsschool het Isero College.

We zijn al vanaf het begin lid van het WTT en betrokken bij de werkgroep PR (Promotie). We helpen o.a. mee met de kettingreactie op de Woerdense Vakantieweek, de Techniek 3-daagse en ook bij bedrijfsbezoeken.

Wij vinden het vooral prachtig om te zien hoe kinderen tijdens de kettingreactie vanuit niets ineens een prachtig bouwwerk kunnen maken of dat kinderen tijdens de Techniek 3-daagse op donderdagavond weer terugkomen met ouders omdat ze toch niet alles gezien en gedaan hebben.


Naar de website