GMC Instruments

Over GMC Instruments

GMC Instruments is een verkooporganisatie van industriële Meet- en Regeltechniek en van Test- en Meetapparatuur van o.a. de fabricaten Camille Bauer en Gossen-Metrawatt.

Werken bij GMC Instruments is uitdagend omdat het zowel je technische als je commerciële kwaliteiten aanspreekt. Klantgerichtheid staat altijd voorop. Op sommige gebieden zijn we marktleider, en de uitdaging is om binnen andere markten nog te groeien. De producten zijn zeer geavanceerd en van deze tijd.

Om bij GMC Instruments te kunnen werken heb je minimaal een middelbare elektrotechnische opleiding nodig als basis. GMC Instruments zorgt ervoor om je andere kwaliteiten te leren en/of bij te schaven.

GMC vind het belangrijk dat studenten goed worden opgeleid op school, zodat niet alleen GMC maar ook andere bedrijven het juiste personeel kan vinden. Het initiatief van het WTT, om ervoor te zorgen dat leerlingen meer ervaring krijgen in het vakgebied, steunen wij dan ook heel graag.

Met het Test- en Meetprogramma dat wij verkopen kun je onder andere elektrische installaties keuren en elektrisch handgereedschap periodiek op elektrische veiligheid testen. Tevens leveren wij ook multimeters en spanningskwaliteitsmeters

Met het industriële programma kunnen we meten, bewaken, omvormen, regelen, aanwijzen en sturen van diverse processen in industriële omgevingen. Denk hierbij aan het meten van temperaturen, het aansturen van kleppen, het bewaken van druk, stoom, flow, het omvormen en presenteren van alle parameters die in een elektrisch net gemeten en gemanaged kunnen worden.


Naar de website