Kiremko

Kiremko

Kiremko ontwerpt, produceert en installeert complete proceslijnen, fabrieksupgrades en uitbreiding van capaciteit, alsook individuele machines. Kiremko levert betrouwbare totaaloplossingen vanaf de invoer van aardappelen tot aan de verpakkingslijnen voor eindproducten zoals frites, vlokken, verse en voorgekookte aardappelproducten, chips en nog veel meer. De diensten van Kiremko omvatten o.a. project management, (pre)engineering, ontwerp van de fabrieksvoorzieningen en procesondersteuning.

Kiremko zoekt regelmatig scholieren en studenten die willen leren, ervaring opdoen en meedraaien. Bij Kiremko leer je alles over machinebouw, van enkelvoudige machines tot complete productielijnen en van het ontwerp tot het perfect laten draaien van de machines. Je volgt een technische opleiding en wilt ervaring opdoen met een korte of lange stage. Veel is mogelijk bij Kiremko. Kiremko sponsort de Techniek Driedaagse en zijn zelf ook aanwezig met een stand tijdens dit evenement.

Wil jij graag stage bij Kiremko lopen? Schrijf dan een korte maar gemotiveerde brief waarin je vertelt welke opleiding je volgt en wat voor soort stage je wilt uitvoeren. Mail je brief met je CV naar pz@kiremko.com.


Naar de website