Kromwijk Elektro

Over Kromwijk Elektro

Kromwijk Elektro wil haar klanten altijd de best passende installatieoplossing bieden. Van ontwerp tot realisatie tot service en onderhoud. Maatwerk, partnerschap en kwaliteit staan daarbij voorop.

Kromwijk Elektro is van oorsprong een familiebedrijf en bestaat in 2015 maar liefst 25 jaar. Wij zijn een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf en als ‘totaalinstallateur’ actief op nagenoeg alle disciplines van het e-installatievak.

Ons team bestaat uit circa 50 buitendienstmedewerkers en circa 12 mensen die het kantoor in Woerden ‘bemannen’. We zijn werkzaam in heel diverse branches (utiliteit, zorg, onderwijs, food industry, retail, bestaande bouw) en leveren zowel kleinschalige als grootschalige installatieprojecten op. Ons team van medewerkers is open, toegankelijk en betrokken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

De jongeren van nu zijn de installateurs van morgen. Kromwijk Elektro vindt het belangrijk dat leerlingen bewust – met hun hoofd en hart! – kiezen voor een carrière in de (elektro)techniek. Waarom? Omdat werken in de techniek leuk en uitdagend is enveel perspectieven biedt. Wij zijn daarom partner van Woerdens Techniek Talent  in Woerden. Deze organisatie maakt zich sterk voor instroom en behoud van technisch talent.


Naar de website