Lakerveld-fotodesign

Over Lakerveld-fotodesign

Lakerveld-fotodesign is een professionele fotostudio die opdrachtgevers helpt aan onderscheidende fotografie om hun reclameboodschap kracht bij te zetten. Reclamefotografie vraagt om klant- en doelgerichte aanpak. Uw product of dienst moet verkopen! Omdat te realiseren luister ik graag naar de wensen van de klant en bespreken we samen welk doel de klant wilt bereiken. Samen werken wij naar dat doel toe. Mijn taak is om dat beeld zo creatief en onderscheidend mogelijk te visualiseren.

De studio is ruim en uitgerust met de modernste apparatuur en technieken zodat geen opdracht te groot of te complex is. Als beeldbewerkingsexpert verzorg ik de beeldretouche zelf, van het vrijstaand maken van product tot uitgebreide beeldbewerking. De soorten fotografie waarmee ik mij bezighoud zijn fotografie van: producten, eten, industrieën, architectuur, mensen, landschapsfotografie, fotografie voor tijdschriften en blogs en het vastleggen van evenementen.
Voor foodfotografie is de studio uitgerust met een keuken naast de studiovloer zodat we in nauw contact snel tot een eindproduct kunnen komen.
Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van stylisten en andere professionals waardoor we flexibel en professioneel de opdrachten gestalte kunnen geven.

De liefde voor het vak en voor mensen in het bijzonder staat bij mij bovenaan. Mijn beelden moeten leven, een verhaal vertellen. Ik stel daarbij hoge technische eisen maar er moet ruimte zijn voor de menselijke relatie.

Voor het WTT maak ik ook regelmatig foto’s. Ik was bijvoorbeeld aanwezig bij de techniek driedaagse waar ik foto’s heb gemaakt van de verschillende activiteiten. Door de verschillende evenementen die het WTT organiseert vast te leggen, lever ik een bijdrage aan het WTT. De foto’s die ik hier maak, kunnen dan ook weer gebruikt worden ter promotie van de volgende evenementen.


Naar de website