MBO Rijnland

Over MBO RIjnland

MBO Rijnland (voorheen: ID College) is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we ook cursussen voor volwassenen.

Studenten maken bij ons hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij ons niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij.

Vanaf 2 juni is de eerste lichting van 25 studenten uit het bedrijfsleven met het MBO Elektronica opleiding in gemeente Woerden gestart. De opleiding is het antwoord op een schreeuwend tekort aan vakmensen op dit terrein. Want in mobiel, auto, wasmachine, in bijna alles zit elektronica.

Binnen het samenwerkingsverband Woerdens Techniek Talent hebben MBO Rijnland, bedrijfsleven en gemeente Woerden elkaar gevonden in de roep om elektronica opleiding in eerste instantie vanuit meet- en kallibreerbedrijf DARE!!


Naar de website