QBTEC

Over QBTEC

Wanneer je in de plaatselijke cafetaria een frietje gaat eten is de kans groot dat deze gefrituurd is in een installatie die bij ons geproduceerd is.

Maar ook wanneer je bij de Amsterdam Arena, de Efteling, Hotels Van der Valk of diergaarde Blijdorp een gefrituurde lekkernij besteld dan komt deze uit een oven die bij ons in Woerden geproduceerd is.

De naam van onze overkoepelende organisatie is QBTEC, we zijn Europa’s grootste fabrikant van frituur- en kookapparatuur. Onze afnemers uit de horeca weten ons te vinden wanneer het gaat om een frituur- of kookoplossing op maat. We ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden frituur- en kookapparatuur van de merken Kiremko, Perfecta, Smitto, Qook, Hifri en Adieu.

Onze fabriek in Woerden biedt aan zo’n 140 medewerkers een arbeidsplaats waarvan er zeker 95 werkzaam zijn in de techniek; van plaatbewerkers, lassers en monteurs tot productontwikkelaars en engineers. Samen met je collega’s maak je de prachtigste eindproducten, écht iets om trots op te zijn!

In al deze disciplines hebben wij regelmatig behoefte aan nieuw personeel. We merken overigens al jaren dat er binnen de hele metaalbranche in toenemende behoefte is aan goed opgeleid personeel. De toekomstperspectieven in onze branche zien er dan ook positief uit.

Door lid te zijn van de WTT investeren wij op onze manier in de toekomst van techniek. Vergeet dus niet om tijdens de techniek driedaagse een bezoek te brengen aan onze stand!


Naar de website