Schalkwijk Tegels en Natuursteen

Over Schalkwijk Tegels en Natuursteen

Schalkwijk Tegels en Natuursteen B.V. is gespecialiseerd in tegels, natuursteen, zwembaden, Wellness, binnen- en buitenvloeren, trappen en gevelbekleding.

Wij realiseren niet alleen kleine of grote projecten die gericht zijn op renovatie of nieuwbouw, maar wij zijn ook bezig met het uitvoeren van volledig particuliere projecten. Van breken, slopen en weer opbouwen tot aan de afbouw van stucwerk, natuursteen en tegelwerken.

Schalkwijk Tegels en Natuursteen B.V. is trots als leerbedrijf jonge leerlingen te begeleiden en hun de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Wij steunen het WTT bij het realiseren van hun projecten en evenementen, zodat die leerlingen onder andere bij ons terecht kunnen komen.

Niet alleen vinden wij het belangrijk dat leerlingen een goede opleiding krijgen en alles van het vakgebied leren, ook onze werknemers blijven zich constant bijscholen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Als bedrijf zijnde houden we alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten zodat onze projecten de fraaiste materialen, de nieuwste technieken en geïnspireerde vakmanschap meekrijgt.


Naar de website