Tech college ROC Midden Nederland

Over Tech college ROC Midden Nederland

Overal om ons heen draait het om techniek. Zowel in de industrie als in de bebouwde omgeving. Technische vakmannen en -vrouwen zijn daarom hard nodig. Wil jij meewerken aan technologische ontwikkelingen? Installaties aanleggen die met behulp van domotica slim of energiezuinig zijn? Gebruikers adviseren over de technische mogelijkheden? Nieuwe machines onderhouden, ontwerpen, tekenen, berekenen of monteren? Nadenken over vormgeving van producten? Nieuwe technologie, zoals robotica of 3D-printen, toepassen en zorgen dat het werkt? Ga de uitdaging aan! Dan heb je straks gegarandeerd een baan en volop groeikansen.

Dankzij je opleiding bij het Tech College beschik je naast technische skills straks ook over belangrijke vaardigheden die je in de praktijk hard nodig hebt. Vaardigheden zoals samenwerken, klantgerichtheid, ondernemendheid en verantwoordelijkheid.

Het college biedt kansen aan vakmensen én aan hbo-doorstromers. We hebben opleidingen op alle niveaus. Als je wilt kun je je opleiding ook combineren met een baan bij een erkend leerbedrijf. Je gaat dan ongeveer vier dagen werken en een dag leren. Als je kiest voor een bol opleiding ga je full time naar school en loop je meerdere stages.

Bij het Tech College kun je opleidingen volgen in de volgende richtingen:

  • Middenkader Engineering
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Installatietechniek
  • Procestechniek

Naar de website