Ton Smit Deuren

Over Ton Smit Deuren

Ton Smit Deuren houdt zich, naast het onderhoud van deuren, ook bezig met het plaatsen en vervaardigen van deuren. Zowel zakelijke en particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Voor alle soorten en maten deuren leveren we een totaalpakket.

Graag bouwen we met onze relaties een langdurige en vertrouwelijke relatie op. Al ruim twintig jaar zijn we een begrip in de regio en dat schept vertrouwen. Onze materialen zijn duurzaam, ons personeel is zeer vakkundig en betrouwbaar net als onze service. Het personeel is geschoold en we zijn gekwalificeerd om alle merken deuren te onderhouden. Ook als deze niet door ons geleverd zijn. Aan de Van Teylingenweg 126 in Kamerik kunt u in onze showroom een indruk krijgen van de mogelijkheden. Daar zijn we ook altijd bereid om u van advies en informatie te voorzien.

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires en schoolverlaters die een interne vakgerichte opleiding bij ons willen volgen. Onze gebruikte vaardigheden zijn een combinatie van elektrotechniek en metaalverwerking/montage techniek. Wij zijn steunend lid van WTT omdat wij dagelijks op de werkvloer merken dat vakmensen bijna niet meer te vinden zijn.


Naar de website