T&S Klimaattechniek

Over T&S Klimaattechniek

T&S Klimaattechiek is een installatiebedrijf in de klimaattechniek. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatinstallaties voor allerlei gebruikstoepassingen. Hierbij valt te denken aan het koelen en verwarmen van kantoorpanden, fabriekshallen, winkelruimten en technische ruimten, doormiddel van airconditioning en of luchtbehandelinginstallaties. Naast het klimatiseren van verblijfzones heeft T&S Klimaattechniek zich gespecialiseerd in het conditioneren van datacenters.

Om deze installaties te ontwerpen dien je een technische opleiding te doorlopen. Hierdoor ben je in staat alle installatieonderdelen te begrijpen en op elkaar af te stemmen.  Wil je liever met je handen iets maken dan dien je in ons vak een f-gassen diploma te hebben.

Naast deze benodigde f-gassen diploma is een opleiding gericht op elektrotechniek aan te bevelen. Net als bij  heel veel andere vakgebieden wordt er in de koel/klimaattechniek steeds meer geautomatiseerd waardoor kennis van  besturing c.q. elektra erg makkelijk is. Je bent als klimaat/koel monteur heel breed opgeleid en inzetbaar.

Wij vinden de WTT een prachtig evenement. Er is een groot tekort aan technisch opgeleide mensen, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden zijn voor de jeugd. Omdat wij WTT zo belangrijk vinden, helpen wij mee met de techniekdagen en hebben wij vaak stageplaatsen beschikbaar.


Naar de website