Veenbrink RVS

Over Veenbrink RVS

Veenbrink RVS ontwerpt en produceert rvs proces apparatuur. Wij maken onderdelen en volledige installaties voor met name de voedsel- en farmaceutische industrie, bijvoorbeeld ketchupketels, kaaskuipen en bioreactoren. De opdrachtgever bepaalt het functionele ontwerp en aan de hand van specificaties of tekeningen nemen wij de productie voor onze rekening. Wij adviseren de opdrachtgever bij het opstellen van het ontwerp en zorgen er voor dat elk project tot een goed einde komt.

Je kan bij Veenbrink rvs met verschillende opleidingen terecht, maar de basis is altijd een gezonde interesse in techniek en productie. Zo kan je in combinatie met je werk een MBO opleiding volgen waarbij je door de vakmensen van Veenbrink de fijne kneepje van het rvs bewerken wordt geleerd. Met een HBO of WO opleiding kan je op de tekenkamer terecht om de apparaten uit te werken voor productie of op de afdeling engineering om met de klant de producten uit te detailleren.

Met de WTT zien wij een mooie mogelijkheid om mensen enthousiast te maken voor techniek.  De gemiddelde persoon komt niet zo snel in aanraking met de verwerking van rvs en op deze manier kunnen we persoonlijk uit leggen wat we doen en wat ons vak zo mooi maakt.


Naar de website