Velegro Installatietechniek

Velegro is een full service elektrotechnisch installatiebedrijf werkzaam in kantoren, scholen, fabriekshallen, woningbouw, exclusieve villa’s, renovatieprojecten en zorghuisvesting.

 

Bij deze projecten realiseren we naast basis elektra o.a. thuisbioscopen, domotica- en audiovisuele systemen. Maar ook brandmeldinstallaties, inbraakalarm, camera- en toegangscontrolesystemen, Tevens behoren het aanleggen van glasvezel, data en wifi netwerken, PV-panelen en zorgdomotica tot ons diensten pakket. Alles gerealiseerd onder de juiste certificeringen, meedenkend in circulaire oplossingen en met oog voor duurzaamheid.

 

Voor onze medewerkers vormen wij een fijne basis, waarbij we een goede werksfeer en bevlogenheid net zo belangrijk vinden als het opzoeken van technische uitdagingen. Wij mixen ons gezonde verstand graag met kennis en innovatie. Eerlijkheid, kwaliteit en een strakke planning vinden wij belangrijke kernwaarden.Precies datgene vinden wij ook terug in ons team. Betrokken mannen en vrouwen met een voorliefde voor techniek. Bij Velegro zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons mooie team kunnen komen versterken.

Binnen Velegro bieden we dan ook verschillende BBL-trajecten aan, en hebben we onze eigen Velegro Leerweg. Waarbij de nadruk altijd ligt op de persoonlijke en intensieve begeleiding van onze eigen opleidingscoördinator.

Wil je meer weten wat we doen? Check dan www.velegro.nl

En wil je meer weten over onze werk en leermogelijkheden? Check dan www.velegro.nl/works

 


Naar de website