Verwey Houttechniek

Over Verwey Houttechniek

Verweij Houttechniek is producent van houten ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, bergingen, wanden en zelfs complete woningen. Vorig jaar mochten wij het officiële 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf vieren.

Wat ons bedrijf aantrekkelijk maakt voor opdrachtgevers, is dat wij het gehele proces van ontwerpen tot en met het monteren van kant-en-klare producten in eigen beheer verzorgen. Dit is uniek in Nederland en wordt als zeer prettig ervaren door de markt.

Het mooiste aan het vak voor ons, is dat we voor iedere klantvraag een passende oplossing kunnen ontwerpen, produceren en monteren. Wij ‘maken’ iets wat tastbaar en zichtbaar is voor iedereen.

Ons enthousiasme dragen we graag over aan jongeren, zij hebben immers de toekomst. Sinds vele jaren zijn we officieel erkend als leerbedrijf en verschillende stagairs hebben inmiddels een contract voor onbepaalde tijd verdiend.

Het  WTT zien wij als een mooie kans om ook basisscholieren kennis te laten te maken met een stukje techniek en het bedrijf zelf. Daarom zijn wij jaarlijks te vinden op de Techniek Driedaagse en dragen we ook aan andere initiatieven graag ons steentje bij.


Naar de website