Over ons

Woerdens Techniek Talent is een samenwerkingsverband van bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Woerden. Onze doelstelling is de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs te bevorderen en de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs te verbeteren.

Bekijk onze projecten

Onze bestuurders

Onze bestuurders zetten zichzelf op vrijwillige basis in voor WTT. Ons voltallige bestuur beslist mee over onze uitgaven.

Onze bestuurders

Onze doelstellingen

1. Projecten creëren

Bij WTT creëren we dagelijks projecten waarmee we leerlingen uit de regio Woerden enthousiast maken over de technieksector.

2. Lesgeven

Sinds september 2020 kunnen leerlingen van alle niveaus les krijgen in onze TechnoHUB, die is voorzien van de nieuwste machines.

3. Reputatie verbeteren

Werken in de techniek betekent niet alleen maar vuile handen krijgen. Daarom zet WTT zich in om de reputatie van de technieksector te verbeteren.

TechnoHUB

Sinds september 2020 kunnen leerlingen van alle niveaus hun kennis in de praktijk brengen in onze TechnoHUB. De TechnoHUB is voorzien van de nieuwste machines en er wordt lesgegeven in verschillende disciplines. Ook medewerkers van onze partnerbedrijven zijn welkom om kennis te maken met nieuwe technieken in deze leeromgeving.

Bekijk ons werk

Wij staan voor een toekomst met techniek

Bij WTT zetten we ons in om jonge mensen enthousiast te maken voor een carrière in de technieksector. Daarom willen we ook de reputatie van de sector verbeteren. Werken in de techniek betekent namelijk niet alleen maar vuile handen krijgen. Techniek staat immers aan de basis van alles waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben. Daar mogen we ons best bewust van zijn. 

Bekijk ons werk

Doneren

Stichting Woerdens Techniek Talent (WTT) is een samenwerkingsverband van bedrijven en onderwijsinstellingen uit regio Woerden. We willen de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs bevorderen en de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs verbeteren. Ook vinden wij het belangrijk het imago van de technische sector een impuls te geven. 

Ondersteun je onze doelstellingen? Overweeg dan om een donatie te doen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Doneer